14.8.2013 klo 10:40

Suorat sanat!

Viestin vastaanottaja:
Miesystävä

Viesti:
Voi kuule jätkä. Tiedät varsin hyvin, että minä en sellaista helvetin paskaa toiselle tule ikinä tekemään. Jos noin kovasti pillua joltain saatana haluat, niin eti sinkkuja isolla S:llä! Olen edelleen varattu. En ite muutakuin paheksun ja halveksun moisia paskiaisia, ketkä kumppaniisa pettävät! Minulla on kuule mies, ketä arvostan ja kunnioitan helvetin syvästi. Vaikka edellinen suhteeni tapaus onnistu minut saada todella pahasti epäilemään jo toisiin luottamista, niin miun nyky

Vastaus:
Ei kerennyt vastata kun tajusin jo mokani ja laitoin heti perään pahoitteluviestin.

Selitys:
Eli kyseessä oli yksi ihminen, joka yritti kovasti saada toosaa vaikka tiesi minun olevan varattu ja en voi sietää ehdotuksia vieraissa käynnistä. Noh, minun piti tuo viesti lähettää sille vonkaajalle, mutta pahaksi onnekseni hänellä on samankaltainen nimi kun miehelläin, niin menipä sitten ukolle. Ja sit sain tuon viestin lähetettyä viel peräti sen jälkeen oikeaan osoitteeseen ja eipä mourunnut enään. Taisi mennä sana perille. ;)

Tarinan lähettäjä:
Kisu

Edellinen tekstari

Seuraava tekstari

Pisteet: 3.36 Ääniä: 11 Kommentteja: 2
Arvostele:

Kommentit  
dfasfdfdsa
20.8.2013 klo 17:08
no olipas "moka"
joo
23.11.2013 klo 17:31
bullshittiä! Ja tekopyhää. Jos se olis ollu kiinnostava niin.. Nimi oli puhelimessa, aha. Viesti oli tarkotettuki miehelles ihan peittelynä jostain mitä on tullu tehtyä niinku tänne postauskin.
Jos taas oli real niin ei ketään tarvi noin nolata, asiallisesti kieltäydytään.